Onze visie

Wij van Masters In Swimming Instrution afgekort zwemschool MISI, geven kwaliteits zwemlessen. Omdat wij zelf zwemvakdocenten en ouders zijn weten wij hoe belangrijk het is als je kind zich kan redden in het water.

Het Zwem ABC bestaat uit drie Internationale Zwemdiploma’s: A, B en C. Het Zwem ABC is inhoudelijk gericht op het jonge kind. De zwemdiploma’s A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden. Die kan zich dan goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water. Wij leggen de kinderen alles uit in een voor hen begrijpelijke taal, zodat ze het zich makkelijk kunnen visualiseren en daardoor uitvoeren.

Doordat de groepjes klein zijn, kunnen we eventuele fouten direct corrigeren, voordat het kind zich fouten eigen maakt. We werken van grof naar fijn, geven constant de voor hun juiste impuls en de ruimte voor een correct autonome ontwikkeling. Een leraar staat bij ons niet alleen aan de kant, maar ook in het water en geeft de kinderen, op die manier een veilig gevoel. Dit is belangrijk voor de veiligheid maar natuurlijk ook voor het zelfvertrouwen en de ontplooiing van uw kind.

Uw kind krijgt ALTIJD les van een volledig gediplomeerd docent(e). Omdat wij een erkend opleidingsbedrijf zijn bestaat de mogelijkheid dat u een stagiar(e) treft tijdens de lessen. Deze zal te allen tijde de docent assisteren maar nooit als gediplomeerde, volwaardige leerkracht ingezet worden

Zwemschool MISI

Zwembad het Keerpunt

Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

06 38445701
info@zwemschoolmisi.nl

Heeft u een vraag?

IIFSI keurmerk

Zwemschool MISI is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.